Om oss

Vi älskar det vi gör – och vill hela tiden bli bättre

Kompetensen på Halmstad Naprapatklinik underhålls och ökas kontinuerligt via aktivt deltagande på kurser, kongresser och metodutvecklingsträffar. Vi är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet.

 

Anna-Karin Kegg

Anna-Karin Kegg, Leg.Naprapat

Jag har jobbat som naprapat sedan 1988 och har vidareutbildat mig kontinuerligt inom såväl naprapatin och idrottsmedicin som inom akupunktur och funktionell träning. Med mina långa erfarenhet och breda kunskap, har jag möjlighet att erbjuda en behandling som får mina patienter återställda snabbast möjligt.

anna-karin@kegg.se

 

Anna Lindquist

ladda-ned

”Jag arbetar som naprapat sedan 2002. Efter korta sejourer på Gotland och i Varberg kom jag till Halmstad Naprapatklinik 2004. Jag är vidareutbildad inom akupunktur, ett naturligt komplement till mina naprapatkunskaper.

Jobbet som naprapat är otroligt inspirerande. Att hjälpa människor att bli fria från smärta och läka sin kropp är stort – och målet för varje arbetsdag. Jag har fokus på hjälp till självhjälp, vilket bygger på att patienten känner sig delaktig i behandlingen.

Jag bor numera med familjen i Tranemo där jag även driver Tranemo Naprapatklinik. Jag är på plats i Halmstad två dagar per vecka, torsdagar och fredagar.”

anna@halmstadnaprapatklinik.se

 

Michael Montes

Micke 1

”Våren 2017 avslutade jag fjärde och sista året på Naprapathögskolan i Stockholm. Det närmaste året gör jag min legitimationspraktik här på Halmstad Naprapatklinik.

Att se till helheten hos människan är viktigt för mig och jag har ett stort intresse för träning och välmående. Grunden i arbetet är att hitta orsaken till patientens problem, att behandla dem och slutligen ge patienten verktyg för att bibehålla en smärtfri vardag.

Utöver naprapatstudier har jag även utbildningar till massageterapeut och personlig tränare samt inom dry needling.”

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s